Thursday, July 17, 2014

  Harga kami di Elizatrading : RM42.00
Harga Pasaran  : RM48.00

Kuantiti : 50gm

Dapatkan kulit yang cerah, berseri dan tampak muda sepanjang hari dengan krim pelembap muka Penaik Seri 24 Moist Anugerah.

Pengenalan Produk : PENAIK SERI 24 MOIST -  PRODUK ANUGERAH
Penaik Seri 24 Moist Anugerah merupakan satu-satunya pelembap muka yang mampu membekalkan kelembapan berpanjangan dan melindungi kulit dari dimamah usia. Dengan Penaik Seri 24 Moist Anugerah,kulit akan kelihatan lebih lembut,bersih,anjal,dan tidak lagi kering serta mengelupas.Kini kecantikan semulajadi terletak di tangan anda.Ianya turut didoakan denga 30 juzuk Al Quran dan ayat-ayat penyeri diri.
 
 
Penaik Seri 24 Moist Anugerah yang dirumuskan dengan gabungan teknologi sanis kosmeceutical dan amalan melayu lama bukanlah sekadar pelembap biasa.Kajian sains mendapati daun lidah buaya,yang merupakan warisan nenek moyang kita dalam seni kecantikan,menyimpan pelbagai rahsia untuk menambah keayuan wajah.Ekstrak yang terkandung di dalam Penaik Seri 24 Moist Anugerah,kaya dengan zat beta karotin yang membantu kadar pertumbuhan sel-sel baru dan mempercepatkan pemulihan tisu kulit.Kesannya kulit tidak akan mengelupas,parut jerawat hilang,pori-pori menjadi lebih kecil dan wajah kelihatan sihat.
Manakala kolagen pula bertindak dengan memperkukuhkan lagi keanjalan sel-sel kulit dan mengurangkan kedutan serta garis-garis halus pada wajah.Ini sangat penting kerana jumlah penghasilan kolagen semulajadi di dalam badan akan merosot apabila seseorang wanita menangkau umur 30-an.Oleh itu penggunaan Penaik Seri 24 Moist Anugerah pada wajah membantu kulit mendapat bekalan koagen yang secukupnya.Selain itu,Palmitoyl Tripeptide-5 dan Moist Complex yang diperolehi dari hasil kajian sains kecantikan turut membantu agar kulit nampak lebih muda dan gebu.
Dengan Penaik Seri 24 Moist Anugerah,keanggunan dan kejelitaan anda bakal menjadi perbualan orang sekeliling.Kini kecantikan semulajadi terletak ditangan anda.
 KELEBIHAN PRODUK : PENAIK SERI 24 MOIST ANUGERAH
 • Atasi masalah kulit mengelupas, kering, berminyak dan tak bermaya dengan krim pelembap muka Penaik Seri 24 Moist Anugerah. 
 • Ia membersih, menghidrat dan melembapkan kulit anda agar anda kelihatan berseri dan kelihatan muda dari pagi sehingga malam.
 • Dengan ekstrak daun lidah buaya dan pelembap inovatif Palmitoy Tripeptida -5, ia membantu mempercepatkan pemulihan sel-sel kulit dan merangsang penghasilan kolagen untuk menjadikan kulit tampak muda, segar dan bermaya sepanjang hari.
 • Penaik Seri 24 Moist Anugerah juga didoakan dengan bacaan 30 juzuk al-Quran dan doa-doa untuk menaikkan seri wajah agar anda disenangi dan disayangi ramai dengan izin Allah Taala.
KANDUNGAN BAHAN - BAHAN PRODUK : PENAIK SERI 24 MOIST ANUGERAH
 • Kolagen,
 • Ekstrak Daun Lidah Buaya
 • ,Asid Hyaluronic,
 • Palmitoyl Tripeptide-5,
 • Moist Complex dan Asid Amino
CARA PENGGUNAAN PRODUK : PENAIK SERI 24 MOIST ANUGERAH
 • Sapu di muka yang telah dibersihkan setiap pagi dan malam,sambil berselawat.
 • Calitkan sedikit pada kawasan zon-T (pipi, dahi dan dagu) dan ratakan. Elakkan krim daripada terkena mata. Sesuai untuk semua kuli
 Cara Pembelian :  PENAIK SERI 24 MOIST -  PRODUK ANUGERAH

Anda berminat hendak membeli, sila email kepada kami 
Nama Anda                       :
Produk yang ingin dibeli :
No. telefon /No.hp           :
Alamat penghantaran     :
Jumlah Pembayaran       :

Cara Menghubungi Kami
SMS/Watsapp    : 019-6875 170 .
Email                    : prebizenterprise@gmail.com 
                               
Pembayaran boleh dibuat melalui :Maybank (MBB) 11 21 47 51 61 64 (Aiza Ibrahim)

Teks Iklan 
(Jika berminat hendak letak iklan disini email ke prebizenterprise@gmail.com)

 1. Jana pendapatan geli-geli anda sini. Pendaftaran percuma, Kerja mudah
 2. No Montly Fee Required,  Win Up To $10 Daily
 3. HOW SHE MAKE $20++ A DAY JUST 
 4. $1,456.3985  in just  month period
 5. All NO INVESTMENT TO START ..

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts