Monday, December 10, 2012

Harga Eliza Trading  : RM36.00
Harga Pasaran             : RM40.00
 
Qtty : 8O Kapsul
** Tidak Termasuk Kos Penghantaran
** KOD PRODUK : KMKD
 
Pengenalan Produk : KAPSUL MINYAK KELAPA DARA BIO ASLI


 Kelebihan/Kebaikan  Produk : KAPSUL MINYAK KELAPA DARA BIO ASLIMelegakan pernafasan – mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong


Melawaskan pembuangan air besar dan kecil – menyelesaikan masalah sembelit dan kencing tidak lawas serta membuang toksn melalui najis.


Meningkatkan kadar metabolisma pada seluruh sel tubuh – Minyak kelapa dara akan diserap terus sebagai komponen tenaga dalam badan – badan anda akan terasa lebih bertenaga


Di dalam usus kecil dan besar ia memusnah organisma perosak, seperti virus, bakteria, kulat dan protozoa (cacing). Dengan nya penghadaman mencapai tahap maksimum.


Mengurangkan keadaan mudah lapar – bila penghadaman mencapai tahap maksima tubuh mendapat lebih khasiat dan tenaga.


Oleh itu berat badan terkawal – tidak perlu makan banyak dan kerap


Mengurangkan kandungan lemak badan – berat badan turun mengikut kesesuaian tubuh badan seseorang.


Tidak mudah mendapat jangkitan penyakit – dengan bertambah kuatnya sistem kekebalan tubuh.


Mengurangkan kelekitan platelet darah – kelekitan platelet adalah faktor penyumbang kepada pembentukan plak pada saluran darah.


Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi – mengelakkan terbentuknya plak pada saluran darah terutama saluran yang berhubungan dengan jantung.


Mempercepat pengantian sel-sel mati dengan yang baru – mengembalikan keanjalan, kelembutan dan kehalusan kulit.


Diantara Kelebihan Lain Produk : KAPSUL MINYAK KELAPA DARA BIO ASLI
  •   Mengurangkan kadar kolestrol – ia sendiri tidak mengandungi kolesterol. Oleh itu ia adalah alternatif terbaik bagi minyak-minyak lain yang mengandungi kandungan kolesterol yang tinggi
  • Mengawal kencing manis - pankrease lebih efisien mengeluarkan insulin sementara sel bekerja lebih cekap mengambil gula darah keperluannya.
  • Mengatasi masalah penyakit degeneratif dan masalah usia umur lanjut - anti oksida semulajadi dalam minyak kelapa dara adalah penghambat pembentukan radikal bebas .
  • Tidak meningkatkan paras kelekitan platelet dalam darah – mengatasi pembentukan plak pada pembuluh darah yang menjadi anatara faktor punca serangan jantung.
  • Tubuh lebih tahan serangan penyakit kerana memiliki agen anti virus, anti bakteria, anti fungus dan anti protozoa.
  •  Mendapatkan kembali keanjalan, kelembutan kulit – ia mempercepat pergantian sel-sel kulit yang mati dengan sel yang baru, selain melindungi dari sinaran ultra violet.
  • Pertumbuhan rambut lebih baik dan kelemumur akan hilang – sel rambut akan mendapat tenaga dan zat yang mencukupi untuk pertumbuhan maksima.
  • Terhindar dari gejala alahan – minyak kelapa dara bertindak sebagai agen anti histamine.
  • Mengelakkan risiko sakit kanser – minyak kelapa dara memusnahkan sebarang kehadiran organisma pathogen. Dengan itu sel darah putih mampu bertindak secara maksima memusnahkan sel kanser, kerana ia tidak terbeban menghadapi organisma pathogen.
  • Keadaan berdengkur akan hilang – kerana saluran pernafasan dan anak tekak akan kembali anjal dan elastik hasil kewujudan sel-sel baru padanya.

 Cara Menggunakan Produk : KAPSUL MINYAK KELAPA DARA BIO ASLI
Dewasa : 4 biji, 2 kali sehari. 
Kanak-kanak : 2 biji, 2 kali sehari. 
0 comments:

Post a Comment

Popular Posts