Wednesday, June 6, 2012

Harga Pasaran RM39.90
Harga Promosi RM33.00 S/M, Sabah/Sarawak RM36.00
** Tidak Termasuk Kos Penghantaran, 
** KOD PRODUK : MJM-W & M
 
 
Pengenalan MJ - Untuk Lelaki
Malam Jumaat adalah sejenis “energy booster” atau penggalak tenaga yang dihasilkan dari gabungan herba-herba berasaskan ilmu rahsia perubatan tradisional dengan kemajuan teknologi canggih. Antara bahan-bahan yang digunakan di dalam produk Malam Jumaat ialah Halia, Madu dan  Tongkat Ali  yang telah terbukti berkesan sejak turun temurun.

Malam Jumaat juga adalah satu-satunya produk di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan di bawah lidah. Kajian saintifik telah menunjukkan dengan menggunakan teknik semburan di bawah lidah, segala khasiat akan dapat diserap dengan segera dan sepenuhnya ke dalam sistem tubuh badan
 
Kegunaan/Faedah
Mengembalikan kekuatan tubuh badan
Membersih dan menambahkan darah
Memudahkan proses penghadaman dan lawas buang air
Menggalakkan proses penyembuhan luka
Membantu menerangkan mata
Meningkatkan Tenaga Seksual
 
Cara Menggunakan
Sembur dibawah lidah sebelum masuk tidur. Dengan teknik semburan di bawah lidah, khasiat-khasiat ini akan dapat diserap terus oleh saluran darah dan akan memberikan kesan dengan sepenuhnya, berbanding penggunaan pil, krim atau losyen.

Meningkatkan Tenaga Seksual - Malam Jumaat adalah penyelesaian untuk masalah ini. Penggunaan Tongkat Ali untuk Malam Jumaat “For Men” yang telah digunakan sejak turun temurun dalam ilmu perubatan tradisional masyarakat Melayu sememangnya terbukti berkesan kerana mempunyai kesan afrodisiak (penggalak seks) dan boleh meningkatkan paras testoteron (hormon untuk fungsi seksual lelaki).


Pengenalan MJ - Untuk Perempuan
Untuk Mj perempuan pula diperbuat dari bahan terpilih seperti Za’faran,Kacip Fatimah, Manjakani, Halia dan sirih
Gabungan Kacip Fatimah dan Manjakani di dalam Malam Jumaat “For Women” pula dapat menambahkan tenaga seksual, mengekalkan kekenyalan dinding uterus, mengurangkan keletihan dan memudahkan proses menopaus, mengimbangkan sistem pembiakan wanita, menstabilkan kitaran haid dan banyak lagi khasiat-khasiat yang terlalu panjang untuk pihak kami tulis di sini.

Menghilangkan Bau Mulut

Malam Jumaat juga telah dibuktikan dapat merawat masalah nafas berbau. Rumusan herba-herba yang terdapat di dalam Malam Jumaat akan menghilangkan bau mulut yang kurang menyenangkan. Ini adalah kelebihan konsep semburan di bawah mulut yang digunakan oleh produk Malam Jumaat.

Malam Jumaat bukanlah sebuah produk yang dihasilkan dengan formula pantas untuk mengaut keuntungan semata-mata. Penyelidikan dan pembangunan (R&D) produk Malam Jumaat telah dijalankan secara intensif selama 2 tahun. Dalam masa tersebut, produk Malam Jumaat telah diformulasi dengan menggunakan 100% herba asli.

Selepas semua herba–herba dan madu lebah asli yang disebutkan tadi di adun dengan sebaik–baiknya, maka produk Malam Jumaat telah diedarkan kepada orang ramai secara percuma untuk mendapatkan maklum balas. Selepas 2 bulan penggunaan Malam Jumaat, maklum balas yang diterima daripada pengguna amat positif. Menurut mereka, selepas seminggu menggunakan Malam Jumaat, mereka dapat merasakan perubahan dan tenaga mereka semakin bertambah.

Malam Jumaat (MJ) telah dihasilkan di kilang yang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice) dan IMP (Islamic Manufacturing Practice). Oleh itu anda tidak perlu ragu-ragu untuk mendapatkan produk Malam Jumaat untuk membantu meningkatkan kesihatan anda.

Cara Menggunakan
Sembur dibawah lidah sebelum masuk tidur.

 
 
0 comments:

Post a Comment

Popular Posts