Friday, January 27, 2012


KOD PRODUK : A7PE_MATP

HARGA PASARAN : RM70.00
HARGA JUALAN    : RM61.00
* Tidak termasuk kos penghantaran (pos Laju)

Pengenalan
Pati hasil dari gabungan ayat-ayat suci Al-Quran dan sari pati limau serta bebungaan yang telah disatukan dan sangat bermanfaat dalam menyelesaikan segala macam masalah luaran dan dalaman dalam diri anda!
 
Kegunaan/Khasiat
Botol Pertama
Berfungsi untuk mengeluar dan membuang segala kotoran luaran dan dalaman. Sari pati dari limau dapat membuka pori-pori agar aura serta seri pada mandian kedua dan ketiga dapat bersatu dengan aura tubuh.

Botol Kedua
Mengembali dan menambahkan lagi aura sesuai dengan apa yang diniat dan dihajati. Adapun tenaga dari 7 jenis bebungaan dapat memberi kesegaran pada kulit disamping dapat mengekalkan kecantikan kulit.

Botol Ketiga
Botol ketiga berguna dalam melindungi dan sebagai peninding diri dari unsur dan niat yang tidak diingini. Wangian terapi yang terdapat pada mandian pati ketiga ini adalah untuk memberi ketenangan diri. Cantuman aroma ketiga isi botol mandian dapat dirasai kelembutan wangianya.

Cara Pengunaan
1. Masukkan isi botol pertama ke dalam baldi yang telah diisi dengan 3/4 air.
2. Sebelum memulakan mandi harap membaca Surah Al-Fatihah (3 kali), Surah Al-Ikhlas (3 kali) dan Selawat Nabi Muhammad S.A.W (3 kali).
3. Niat dan hajat kemudian mandi sehingga semua air dalam baldi habis.
4. Kemudian masukkan lagi isi botol yang kedua ke dalam baldi yang telah diisi dengan 3/4 air. Niat, hajat dan mandi.
5. Cara mandian botol yang ketiga sama dengan botol yang kedua.

Testomoni Pelanggan
Siti Diwi Ibrahim
019-7692786 . Setelah mencuba mandian Aura 7 Purnama saya dapati perubahan pada tenaga dalaman, seri wajah dan yang penting sekali saya lebih bersikap positif dalam melakukan tugasan seharian. Tiada lagi sifat malas, malu, mudah jemu dan rendah diri pada saya.

Nor Zaharah
012-690 6346
Sebelum ini saya kurang berkeyakinan untuk berhadapan dengan pelanggan, tetapi setelah membuat mandian Aura 7 Purnama saya dapat rasakan saya semakin berkeyakinan dan mampu berkomunikasi dengan pelanggan saya dengan baik sekali walaupun dalam pertemuan kali pertama. Tiada lagi gemuruh dan saya semakin bersemangat.

Suzie Eizanie
017-345 9275
Mulanya saya kurang yakin dengan apa yang diperkenalkan tetapi niat untuk mempertahankan mahligai perkahwinan kami sangat tinggi, saya pun mencuba pati mandian ini. Setelah 5 hari dari saya memulakan mandian, perubahan demi perubahan yang positif berlaku pada suami, sampailah kesaat ini.

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts